Едилгранити, единствениот преставник на престижните италијански фирми.


Зошто Едилгранити е одличен?

Ние нудиме производи кои се познати во целиот свет. Внатре во продавница, ќе најдете широк спектар на лепаци, течности, дијамантски алатки за обработка на мермер и гранит, од престижни брендови.


Висок квалитет

Ние нудиме производи со висок квалитет со долго уверение и од страна на сите потрошувачи

Познати брендови

Во нашата палета на производи ќе најдете познати брендови рангирани во светот за преработка на мермер и гранит

Транспорт на време

Ние обезбедуваме транспорт на нашите производите, таму каде се клиентите, само треба да го нарачате вашиот производНајпознатите брендови во целиот свет!


SORMA Продукти
SORMA Продукти

SORMA продуктите се користат за изработка на гранит и мермер.

НAJДИ ПРОДУКТИ →
TENAX Продукти
TENAX Продукти

Tenax е добро позната компанија за производство на производи за одржување, чистење, полирање и заштита на мермер и гранит.

НAJДИ ПРОДУКТИ →
SAIT Продукти
SAIT Продукти

SAIT ABRASIVI S.p.A денес е еден од најголемите абразивни производители во светот за производство на алатки за обработка, обновување и одржување на мермер и гранит.

НAJДИ ПРОДУКТИ →
BELLINZONI Продукти
BELLINZONI Продукти

Компанијата Bellinzoni нуди посебни алатки за чистење, полирање и заштита на мермер и гранит.

НAJДИ ПРОДУКТИ →