Едилгранити, единствениот преставник на престижните италијански фирми.

За Нас

Едилгранити, единствениот преставник на престижните италијански фирми.

Edilgraniti нуди широк спектар на опрема за обработка на мермер и гранит. Ние нудиме производи кои се познати во целиот свет.
Внатре во продавница, ќе најдете широк спектар на лепаци, течности, дијамантски алатки за обработка на мермер и гранит, од престижни брендови.

Edilgraniti, се занимава со маркетинг и дистрибуција на сите свои производи.

Примарна цел на секоја компанија е нејзината максимална развој во светот на бизнисот. Затоа, оваа компанија е во тек, со многу сериозна работа.

Почетоците беа во Гостивар, Македонија, а потоа од страна на големите барања на нашите производи, Џемал Садику менаџер одлучи една продавница да се отвори во Призрен, Косово.

Остана настрана и Албанија, затоа ќе може да не најдете и во градот Лежа. Добредојдовте !!! . .