Edilgraniti.mk, përfaqësues i vetëm i firmave më prestigjoze Italiane.


Pse Edilgraniti është i shkëlqyeshëm?

Produktet që ofrojmë janë të njohura në mbarë botën. Brenda në shitore, ju do të gjeni një gamë të gjërë të ngjitësve, resinave, abrazivave, mjete diamanti dhe trajtimet sipërfaqësore të mermerit dhe granitit, të markave prestigjioze.


Kualitet i lartë

Ne ju ofrojme produkte me nje cilesi te larte, me nje kualitet te vertetuar prej kohesh dhe nga te gjithe konsumatoret

Brende të njohura

Ne gamen tone te produkteve rradhiten brendet me te njohura boterore per perpunim te mermerit dhe granitit

Transport në kohë

Ne ofrojm transport te produkteve deri aty ku jane konsumatoret, ju mjafton te porositni produktin tuajBrendet më të njohura në mbarë botën!


Produktet SORMA
Produktet SORMA

Produktet Sorma (Diamond & CBN) përdoren për përpunimin e mermerit dhe granitit.

Gjej produktet →
Produktet TENAX
Produktet TENAX

Tenax është kompani e njohur dhe me renome për prodhim të produkteve për mirembajtje, pastrim, lustrim dhe mbrojtje të mermerit dhe granitit.

Gjej produktet →
Produktet SAIT
Produktet SAIT

SAIT ABRASIVI S.p.A sot është një nga prodhuesit më të mëdhenj të mjeteve për përpunim, zbukurim dhe mirëmbajtje të mermerit dhe granitit.

Gjej produktet →
Produktet BELLINZONI
Produktet BELLINZONI

Kompania Bellinzoni ofron artikuj të posaçëm për pastrimin, lustrimin dhe mbrojtjen e mermerit dhe granitit.

Gjej produktet →