Edilgraniti.mk, përfaqësues i vetëm i firmave më prestigjoze Italiane.

Rreth Nesh

Edilgraniti.mk, përfaqësues i vetëm i firmave më prestigjoze Italiane.

Edilgraniti ofron një spektër të madh paisjesh për përpunim të mermerit dhe granitit. Produktet që ofrojmë janë të njohura në mbarë botën.
Brenda në shitore, ju do të gjeni një gamë të gjërë të ngjitësve, resinave, abrazivave, mjete diamanti dhe trajtimet sipërfaqësore të mermerit dhe granitit, të markave prestigjioze.

Edilgraniti, meret me marketingun dhe shpërndarjen e të gjitha produkteve të saja.

Qëllimi primar i çdo kompanie është zhvillimi i saj maksimal në botën e biznesit. Andaj, kjo kompani është në zhvillim e sipër, me një punë mjaft serioze.

Fillimet kanë qenë në Gostivar të Maqedonisë dhe më pastaj nga kërkesat e mëdhaja të produkteve tona, menaxheri Xhemal Sadiku vendos që edhe një shitore të hapet në Prizren të Kosovës.

Nuk u la anash as edhe Shqipëria, ja pra, mund të na gjeni edhe në qytetin Lezhë. Mirësevini!!! .